Meny
 
Biodanza
KOM PÅ BIODANZA INTRODUKJSJONS KVELD ONDSAG 22 JUNI PÅ STEINERSKOLEN PÅ HEDEMARKEN, rett ved hamar! og BLI MED PÅ BIODANZA HVER ONSDAG FRA AUGUST!

Om Biodanza!

Bio betyr liv og Danza betyr dans. I Biodanza danser vi for å komme nærmere det opplevde liv! En biodanzaklasse kalles en vivencia som er spansk, for tilstedeværelse her og nå. Vi mennesker er ment til å leve livet gjennom sansene og bevegelse, fra vårt indre og i samspill med omverden, utfra det som eksisterer i øyeblikket.

Med alt fra etnisk til klassisk og mye latinamerikansk musikk, utforsker vi den aktive uttrykksfulle kroppen vår, i samspill med andre, og i individuelle danser. Vi danser også danser som gir næring til en mer hvilende, avspennende kvaliteten vi ofte trenger påfyll av.

Vil du danse biodanza?

Det blir BIODANZA INTROKVELD 22. JUNI. KL 18:00- CA 19.45. På steinerskolen på Hedmarken rett ved Hamar! DET BLIR BIODANZA HVER ONSDAG SAMME TID OG STED fra august! DU er så hjertelig velkommen! For å melde din interesse kontakt meg gjerne på telefon:94989526 eller epost: Kinecslorentzen@gmail.com